Miklec Upravljanje Nekretninama

POLITIKA PRIVATNOSTI

Ovo su naša pravila o privatnosti u vezi s prikupljanjem, korištenjem i otkrivanjem osobnih podataka kada koristite našu web stranicu i ispunjavate kontakt formu.

Koristimo vaše osobne podatke samo za pružanje i poboljšanje usluge. Korištenjem naše web stranice pristajete na prikupljanje i upotrebu podataka u skladu s ovim pravilima o privatnosti.

 

Prikupljanje i korištenje informacija

Kada koristite našu kontakt formu, možemo tražiti od vas određene osobne podatke, uključujući ime i prezime, broj telefona i e-adresu. Te informacije koristimo kako bismo vam pružili potrebne informacije ili pružili uslugu.

 

Pohrana podataka

Vaše osobne podatke pohranjujemo samo koliko je potrebno za pružanje usluge koju tražite ili kako je to propisano zakonom. Nakon što više nisu potrebni, vaši će se podaci ukloniti kako bi se osigurala vaša privatnost.

 

Otkrivanje podataka trećim stranama

Nećemo dijeliti vaše osobne podatke s trećim stranama osim ako to nije potrebno za pružanje usluge koju tražite ili ako to zahtijeva zakon.

 

Sigurnost podataka

Važno nam je zaštiti vaše osobne podatke, ali imajte na umu da nijedan način prijenosa preko interneta ili metoda elektroničke pohrane nije 100% siguran. Iako se trudimo koristiti komercijalno prihvatljive načine za zaštitu vaših osobnih podataka, ne možemo jamčiti njihovu potpunu sigurnost.

 

Prava korisnika

Imate pravo zatražiti kopiju osobnih podataka koje čuvamo o vama. Također imate pravo zatražiti ispravak ili brisanje osobnih podataka koje imamo o vama ako su netočni.

 

Promjene u pravilima o privatnosti

Ova pravila o privatnosti stupaju na snagu od datuma objave na ovoj web stranici. Povremeno možemo ažurirati ova pravila o privatnosti, stoga preporučujemo da povremeno pregledate ovu stranicu kako biste bili informirani o promjenama.

 

Datum zadnje izmjene: 22. veljače, 2024.

UVJETI KORIŠTENJA

Ako nastavite koristiti ovu web stranicu, pristajete se pridržavati sljedećih uvjeta korištenja. Ako se ne slažete s bilo kojim dijelom ovih uvjeta, molimo vas da ne koristite našu web stranicu.

 

Intelektualno vlasništvo

Sadržaj dostupan na ovoj web stranici, uključujući tekstove, grafike, logotipe, ikone, slike, audio i videozapise, digitalne preuzete proizvode i ostali materijal, zaštićen je autorskim pravima, robnim markama i drugim pravima intelektualnog vlasništva te pripada našoj tvrtki ili licencijerima. Ne smijete reproducirati, distribuirati, mijenjati, prikazivati ili prenositi bilo koji dio sadržaja ove web stranice bez prethodnog pismenog odobrenja.

 

Pravila ponašanja

Korištenjem ove web stranice pristajete se pridržavati se sljedećih pravila ponašanja:

  • Nećete koristiti web stranicu u bilo koje nezakonite svrhe.
  • Nećete zloupotrebljavati, ometati ili oštećivati rad web stranice.
  • Nećete distribuirati viruse ili druge zlonamjerne kodove koji mogu ometati ili uništiti funkcionalnost web stranice.

Pravila privatnosti

Prikupljamo i obrađujemo osobne podatke u skladu s našom Pravilima privatnosti. Korištenjem ove web stranice pristajete na prikupljanje i korištenje vaših osobnih podataka u skladu s našim Pravilima privatnosti.

 

Ograničenje odgovornosti

Ni mi ni naši partneri, suradnici ili zaposlenici nećemo biti odgovorni za bilo kakvu štetu, uključujući, ali ne ograničavajući se na, izravnu, neizravnu, slučajnu, kaznenu ili posljedičnu štetu koja proizlazi iz korištenja ove web stranice ili bilo kojeg sadržaja na njoj.

 

Promjene uvjeta korištenja

Pridržavamo pravo izmjene ovih uvjeta korištenja u bilo kojem trenutku. Preporučujemo vam da povremeno pregledate ove uvjete kako biste bili informirani o promjenama.

Vaša daljnja uporaba ove web stranice nakon objave promjena na ovim uvjetima korištenja smatrat će se vašim prihvaćanjem tih promjena.

Ako imate bilo kakvih pitanja ili primjedbi u vezi s ovim uvjetima korištenja, slobodno nas kontaktirajte.

 

Datum zadnje izmjene: 22. veljače, 2024.